За мен

 
Make-up Studio е блог, създаден по идея на Иво Живков, подкрепен от няколко приятели и съмишленици, обединенти около добрия вкус, красотата, идеите и стила. Вдъхновени сме от съвременните постижения на козметиката, медицината, парфюмерията, грима и стайлинга, които подобряват качеството на живот; които ни дават подкрепа в динамичния живот.
В английския Make-up освен грим, гримирам се, означава още много неща. Make (англ.) – означава правя, създавам, сътворявам, а up (англ.) – означава на степен в по-добра степен.
В този смисъл блогът ще дава и ще подкрепя тези, които наистина правят нещо по-добре…истинско, творят красота, както във външния, така и във вътрешния свят. И независимо от къде започваме, отвън или отвътре, крайната цел е хармонията. За един свят с осъзнати, усмихнати, красиви и щастливи хора. Ще даваме информация за красиви жестове, за стойностни хора, за духовна и физическа красота, за хора, които творят, това светът около нас да бъде по-добър, по-красив и по-вдъхновен. Така че всеки, който е сътворил нещо красиво и вдъхновено с ръцете си, с думите или с гласа си или с ума си ще бъде представен в шаните новини. И ще бъде подкрепен от нас.
Иво Ж.
Реклами

2 мнения за “За мен

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s