Розов джаз от Yves Saint Laurent Beauté Look 2015

Jazzy Pink: Yves Saint Laurent Beauté
текст: Иво Живков, Снимка: YSL

Най-сетне е Пролет! Вече има разцъфнали цветя в колекцията на Jazzy Pink: Yves Saint Laurent Beauté, която ще Ви накара да искате по-високи температури, слънчеви лъчи и цвят. Да, цвят! Макар, че всички говорят за естествен вид в грима YSL отново изненадва с по-богати нюанси в цветовете тази пролет. Голямата тенденцията е розово!

Когато виждам вдъхновението на Лойд Саймънс, творчески директор грим на Yves Saint Laurent Beauté в имиджа на Кара Делвин отново за дневен грим се използват по-силни, свежи розови тонове. Което е безпогрешния подпис на Ив Сен Лоран.
Провокацията и подривността са любими на Ив Сен Лоран, и затова се осмелете да носите розови устни, сложете богато руж и розово под веждите. Очите подчертайте с опушена линия с богатия цвят кафяво с виолетови оттенъци.
Нищо не е много за жената тип Ив Сен Лоран. Тя е смела, провокативна и свободна.
Палитрата е идеално комбинирана и предизвиква желание и творчески импулс за нови комбинации и креативни съчетания. Подобно и на употребата на „Опиум“, жените се отдават в съблазнителен екстаз.
В малката кутийка сенки се побират светло и тъмнокафяво за през деня, розово и шампанско за акценти в началото на окото и точно под веждите и тъмно Smokey Eyes за вечерта. Праховата луксозна текстура е невероятно лесно да се положи, слой след слой колкото е необходимо.
The Blush Volupté е руж който ме вдъхновява и се предлага в два нюанса 04 Bubblegum Pink (розова дъвка) и 06 Passionee (праскова).
При Ив Сен Лоран независимо от консистенцията – дали тя е плътна, прозрачна или матова, яркостта винаги е на мода. Съблазнителните устни са един от основните подписи на Yves Saint Laurent Beauté. Новото номер 28 Rouge Volupte Shine отново провокира с лека текстура, стои леко като перце на устните и ги прави омайно съблазнителни.
Естествено тайната на красотата на всички топ гримьори и модели е Touche Eclat – оригиналът който Ви дава сияен и безупречен тен на лицето. С всяко натискане на писалката е като да прибавите 8 часа сън. С няколко магически жеста с този многократно награждаван тен маркер – тъмните кръгове, фини линии и признаци на умора почти изчезват. Обогатен с Luminocaptide комплекс, кожата се осветяват веднага, така че да изглеждате отпочинали и освежени. Елегантен и изискан, той дискретно се крие в дамската Ви чанта за бърз ретуш по всяко време.

Yves-Saint-Laurent-Makeup-feat-Cara-Delevingne

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s