Иво Живков, Ivo Jivkov,

Абитуриенти – часове за грим все още има.

Иво Живков, Ivo Jivkov, гримьор/make-up artist Фото: Васил Невенов
Иво Живков, Ivo Jivkov, гримьор/make-up artist
Фото: Васил Невенов

Предвид на нагнетяването на напрежение от големите търговски вериги и продавач консултантите в МОЛ-овете, че свободни часове за професионален грим няма, искам да Ви обърна внимание, че те не предлагат професионален грим (макар и да го наричат „професионален“). Използваната от тях техника flash make-up (бърз грим) е с цел продажба на определен продукт – спирала или гланц за устни – като това е далеч от професионалния цялостен грим. Все пак професионалните гримьори не работят в МОЛ-овете. Абсолютно същото важи и за Вашата коса – момичетата, които предлагат „чудодейните“ преси за коса с „вълшебен ефект“ на „остров“ в средата на коридора също не са професионални фризьори. А „островчето“ в средата на МОЛ-а съвсем не е фризьорски салон. Агресивността на тези „промоутъри“ е пословична.

Във връзка с предстоящата абитуриентска кампания, както и с многобройните обаждания на бъдещи абитуриенти, изплашени от липсата на часове за грим искам да Ви успокоя: Часове за грим все още има.

А за да съм още по-полезен, искам да Ви предложа вариант в който можете да си направите пробен грим и пробна прическа на цена 120.00 лв. Съвместно с екипа на фризьора Милен Василев Ви предлагаме да се възползвате от тази оферта до края на месец февруари 2015 г. За записване на час: 02/944 45 17, info@mvsalon.bg

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s