Задоволете импулса да оцветите ноктите си

Yves Saint Laurent - Frozen CologneТекст: Иво Живков
Снимка: YSL

YVES SAINT LAURENT
LA LAQUE COUTURE
Задоволете импулса да оцветите ноктите си. С гордост носете цвета си.
 
 Висша мода до върховете на пръстите й… Жената YSL е отдадена на цвета. Тя не би отишла никъде без ТОВА съществено допълнение към тоалета си. Нещо повече, тя сменя лака на ноктите си толкова често, колкото чантата или обувките си. Ненаситната й  любов към чистия цвят е съвременен израз на артиста в нея.
Лойд Саймъндс – Арт-директор грим на Ив Сен Лоран, е разработил колекцията La Laque Couture, вдъхновен от наследството на маестро Ив Сен Лоран. Тридесет цвята, които събуждат творческия инстинкт.
Колекцията – истински еталон сред цветовете за нокти — La Laque Couture се състои от емблематични нюанси, вдъхновени от творенията и художественото наследство на YSL, като синьо мажорел, вечнната фуксия, смокинг черно, сахарско бежово и палитра от оригинални цветове в унисон с новите модни колекции на Ив Сен Лоран, създадени от Стефано Пилати.
 
Лойд Саймъндс: „Колекцията La Laque Couture ви позволява да потопите пръстите си в света на висшата мода с емблематични за YSL цветове. И то толкова вдъхновяващи цветове! Червени, фуксия, оранжеви, дори златно и черно. Историческите цветове отдават почит на класиките на YSL и модното наследство на марката с множество възможности. С разгръщането на сезонните тенденции, ще бъдат представени и нови нюанси.

КОГАТО ЦВЕТЪТ НА НОКТИТЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ИЗРАЗ НА ЛИЧНОСТТА
 
Цветът изразява настроението ви, декларира стила и женствеността ви. Всеки нюанс въплъщава някаква история или желание, приключение или неустоим импулс. Това е лак за нокти, който ще се носи като аксесоар от кутюрна колекция на Yves Saint Laurent.
 
Игра на цветовете
Като социален и културен символ, цветът излиза извън ежедневието, за да ви преоткрие и покаже множество ваши аспекти. В сърцето на социалното взаимодействие, той дръзко може да изрази емоция или отношение. В колекцията YSL La Laque Couture всеки цвят предизвиква определен аспект от женствеността;  всеки цвят има свой език и усещане за театралност. С примамващата дълбочина на цветовете, колекцията дава на жената YSL изключителния избор да изрази себе си.
 
Цвят в движение
Като отличителен/инстинктивен символ, цветът е връзката между вас и околните. Върху пръстите ви, цветът подчертава движенията на ръката и грабва окото. Самото лакиране е вълшебен момент, който пази обещанието да открие наситеността на цвета и художника във вас. Алхимията на нанасянето с четчицата разкрива истинската ви същност.

ЦВЕТОВЕ Y-КОНА
 
30 неподлежащи на времето нюанса, създадени да представят наследството на висшата мода и съвременните творения на Къщата Saint Laurent. Колекцията ще се допълва с нови цветове, с настъпването на всеки нов сезон.
 
Лойд Саймъндс: Това са много парижки цветове, изключително живи, наситено изчистени, вдъхновени от превъзходните материи и аксесоари на YSL. Легендарни, непреходни цветове, включително вече класическия синьо мажорел.”
 
Колекцията цветове за нокти YSL La Laque Couture от Лойд Саймъндс:
 
Червени и оранжеви
“Пламенни и чувствени като парижанка”
N°1 Rouge Pop Art, N°2 Orange Fusion, N°3 Orange Afrique, N°5Corail Divin, N°6 Rouge Dada
 
Розови и фуксия
“Свежи и безгрижни като парижанка”
N°8 Fuchsia Cubiste, N°9 Fuchsia Intemporel, N°10 Fuchsia Néo-Classic, N°11 Rose Futuriste, N°12 Rose Renaissance
 
Виолетови и пурпур
“Свръхизисканост и уникалност”
N°7 Prune Minimale, N°13 Parme Graffitti, N°14 Violine Surréaliste, N°15 Violet Baroque, N°16 Mauve Naïf
 
Прозрачни и цвят на кожа
“Френският стил: педантично оформени нокти, които изглеждат напълно естествени”
N°23 Gris Déco, N°24 Rose Abstrait, N°25 Rose Romantique, N°26 Blanc Symboliste, N°30 Base et Top Coat Brillance Extrême
 
Светло и тъмнокафеви
“Хладни и топли нюанси на кафявото за всеки цвят кожа”
N°19 Brun Moderne, N°20 Brun Parnasse, N°21 Taupe Rétro, N°22 Beige Léger, N°28 Bronze Aztec
 
Новаторски цветове
“Необикновени, оригинални, нетипични цветове”
N°4 Corail Colisée, N°17 Bleu Cobalt, N°18 Bleu Majorelle, N°27 Noir Primitif, N°29 Doré Orfèvre
Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s