Абитуриентски грим 2011

Как да направите вашият абитуриентски грим по-евтин? До 25 Април цената на вашият пробен грим може да е – 30.00 лв.!

Текст: Иво Живков
 Снимка: Хари Димитров
Грим: Иво Живков
 1. Донесете снимка на вашият абитуриентски тоалет, това ще ви гарантира 10.00 лв. отстъпка от крайната цена;
2. Донесете една или няколко снимки на грима, който харесвате, на модел (жена), която прилича на вас (ако вие сте блондинка, нормално е да донесете снимка на друга руса жена…) – това ви гарантира отстъпка от още 10лв от цената на пробния грим;
3. Направете своя грим до 25 Април 2011г. и така можете да спестите още 10.00 лв.
Общо можете да спестите 30.00 лв. от цената на вашият пробен грим!!!
Защо правим тази отстъпка?
Обикновенно пробния грим отнема повече време и усилия на професионалния гримьор от реалния абитуриентски грим. Голяма част от времето отива в уточняване на това какво точно иска абитуриентката. Често това са различни видове грим, които абитуриетката иска да бъдат направени едновременно върху лицето й. Сами разбирате, че това не е възможно. Така може да загубим взаимно много време и нерви в уточняване на подробности. Затова аз съм склонен да направя тези отстъпки в цената за тези клиенти, които идват подготвени и спестяват тази дълга процедура. Няма по-желан от мене клиент от подготвения и знаещия какъв точно грим иска (Google е пълен с красиви снимки на модели и грим, така че вие спокойно може да изберете най-доброто за вас).
Като професионален гримьор аз мога да направя всякакъв вид и стил грим, но е необходимо да знам какво точно искате. Затова една снимка на гримиран модел може да улесни нашата комуникация. За мен тя говори много повече от обяснения с хиляди думи грим. Същото се отнася до обясняване на цветовете за грим и тоалет. Една снимка н а вашят тоалет или малка мостра от плата говорят много повече за реалният цвят.  „Черешово червено“ е различен цвят за всеки сорт череши 🙂 – черешите могат да бъдат алени, черни, жълти и дори зелени 🙂
 Каква е цената на абитуриентския грим?
80.00 лв. е цената на професионалния абитуриентски грим този сезон в мойто make-up студио.
 Какви са аргументите за тази цена?
Често ми задават въпроси защо цената е по-висока и че в моловете гримират безплатно. Когато някой ви гримира безплатно със сигурност някой му плаща заплата затова и най-често това е с рекламна и търговска цел, т.е. очаква се от вас да закупите предлаганите ви гримове. Обикновено това с бюти консултанти., т.е. продавачи които са обучени да гримират, но те не са професионални гримьори. Когато отидете при професионален гримьор вие отивате за качествено гримиране като услуга, за неговите уникални познания и умения. Вие заплащате само за този грим не за козметични продукти. Закупуването на козметични продукти обикновено ви носи радост, но самите продукти не работят сами, притежанието на гримове не ви гарантира красив грим на лицето. Гримовете са просто козметични бои. Умението на професионалния гримьор е това, което поставя гримовете на точното място и прави желаният от вас ефект.
 Колко струват гримовете, с които работи професионалния гримьор?
Всеки професионален гримьор работи с качествени продукти, които са скъпи. Например фондьотена с който работя аз може да струва от 80.00 до 300.00 лв. Спиралата за очи около 58.00 лв. Сенки за очи – 80.00 лв…. общо един комплект за един грим с качествени гримове може да варира от 1,200.00 до 1,800.00 лв. Понякога един професионален гримьор използва около 14 продукта за един пълен грим. Сами можете да напраите сметка колко струват продуктите, ако ги купите за себе си.
 Когато отивате при професионален гримьор вие получавате дълготраен грим, качествено направен с качествени прдукти и не се налага да купувате гримове.
 Вижте още: 
 
Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s