Да преживеем кризата в лукс и красота!

Това е мотото на нашия блог за 2009г.

Текст: Иво Живков

Уважаеми клиенти и приятели,
Имаме удоволствието в началото на годината да стартираме с нова програма от три семинара по гримиране. Нека те да подкрепят всеки, който иска нашето мото да бъде неговият начин на живот.
Професионален грим за всеки
Какво е професионален грим? Най-простото определени е: Грим направен с професионални познания и качествени гримове; грим, който издържа в продължение на часове и се съобразява с редица лични и естетични изисквания на клиента. Исканията могат да бъдат най-разнообразни… Като се започне от цената, стила, модата, социалната класа, емоциите, настроенията, собствените творчески виждания и се завърши с качеството.
 

В последните месеци клиенти и потребители на този блог питат: „Можем ли сами да правим професионален грим за себе си?“. Отговорът е: Да! Стига да положите малко усилия. Но е важно какво точно целите да постигнете, към какво се стремите и по какъв начин искате да го постигнете.
Всички казват, че искат да изглеждат добре, но моят опит показва, че това са хора с различни желания. И се разделят на три различни категории:

Хора, които казват: „Искам да изглеждам добре, но не искам това да ми струва скъпо. Не искам да влагам много усилия за това. Няма ли някакъв лесен начин за гримиране.“
За тях направих семинар „Магията на красотата – Есенс“
В него за 6 ч. срещу 50.00 лв с гримове, които струват 4.40-7.60 лв. могат да се научат три вида лесен грим.
Още за семинара тук

Хора, които казват: „Не разбирам нищо от цветове. Как да си ги подбирам и как да ги съчетавам помежду им и с дрехите. Не знам кои цветове ми отиват.“
За тях направих семинар „Магията на красотата – Цветове“
В него за 6ч срещу 80.00 лв. с гримове, които струват 7.00-20.00 лв. може да се научи повече за цветовете, както и да се видят над 120 вида грим на слайдове, да се разбере логиката на цветовете, да се срещнат с 14 цветовии хармонии грим. И ще могат да се гримират в избраната от тях тоналност.
Още за семинара тук

Хора, които казват: „Не си падам много по гримиране и гримове, но работата ми го изисква. Аз виждам, че някои жени изглеждат много добре, когато са гримирани семпло и с вкус. Бих искала да знам какво да правя, така че когато ми се налага да излизам със самочувствие пред хората. Как мога да правя бърз грим, който да е ефективен?“
За тях направих сеиминар „Магията на красотата – Бизнес класа“
В него за 6ч срещу 180.00 лв. с гримове, които струват 16.00-50.00 лв. могат да се научат класически грим, бърз грим и редица принципи на успешния външен вид.
Още за семинара тук

Реклами

Едно мнение за “Да преживеем кризата в лукс и красота!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s