La Prairie разширява своята морска колекция с два продукта за забавяне на стареенето

La Prairie

Нова генерация продукти за кожата, използващи нови патентовани и екологично безвредни техники аквакултури, с помощта на които се получават натурални съставки, забавят стареенето чрез безпрецедентна защита.

Те третират кожата като холистична екосистема, чийто естествен баланс може да бъде нарушен от стреса на сезонната промяна, замърсяването и други външни фактори.

ТРИФАЗЕН СЕРУМ
ADVANCED MARINE BIOLOGY TONIC

Той прояснява тена, снабдява с кислород и ревитализира кожата. Освобождава букет от естествени съставки в момента на нанасянето върху кожата.
Трифазната апликационна система улеснява взаимодействието между витамините и другите съставки. Трите фази се срещат истински едва когато разклатим серума непосредствено преди употреба.

  1. Синята фаза изравнява и прояснява тена, връща еластичността и стяга кожата.
  2. Златистата маслена фазаа е богата на анти-оксиданти и ревитализиращи етерични масла.
  3. Зеленият серум доставя кислород на кожата и оптимизира клетъчния растеж.

Активната съставка е MarineBiotechnology – ключова съставка със защитно и подхранващо действие, която стимулира производството на колаген. Други полезни субстанции включват морска вода, подобряваща хидратацията; екстракт от лиственица, засилващ синтеза на колаген и спомагащ да се блокира оксидацията на витамин С; пептиди, които възстановяват, изпъват и стягат кожата; ексклузивния клетъчен комплекс, който хидратира, енергизира и стимулира естественото възстановяване на кожата.

ИСТИНСКИ ИЗВОР НА МЛАДОСТ

AdvancedMarineBiologySolutionDay/Night е високо концентриран, но невероятно лек продукт, който възстановява и хидратира кожата.Той помага за изглаждане на бръчките и възстановява младежката свежест на лицето. Съдържа екстракт от коралови червени водорасли, стимулиращ снабдяването на клетките с кислород и намаляващ зачервяванията; екстракт от CentellaAsiatica(азиатска луличка – Шри Ланка), стягащ кожата и намаляващ бръчките; морски магданоз, успокояващ и защитаващ кожата от стареене.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s