Премахване на стрес и предпазване от стареене

ANTI AGING STRESS CREAM и ANTI AGING LONGEVITY SERUM

La Prairie

Стресът скъсява живота на кожните клетки, карайки ги преждевременно да остаряват. Той прави кожата повехнала и безжизнена и доказано способства за образуването на фини и по-дълбоки бръчки.
Учените от La Prairie успяха да разработят два нови продукта, които дават на кожата онова, което йога дава на духа и тялото.
Оперирайки на клетъчно ниво, тези високотехнологични продукти въздействат едновременно върху симптомите и причините за стареенето, което означава, че резултатите са два вида: незабавни и дългосрочни. При продължителна употреба кожата изглежда все по-добре и по-добре, по-свежа и по-млада.

AntiAging Longevity Serum работи върху защитния механизъм на ДНК, като предотвратява преждевременната смърт на клетките и помага това да се случи в най-удобния момент от жизнения им цикъл. Когато този естествен процес е ускорен – вследствие на вътрешен стрес, или на външни фактори – резултатът е преждевременно остаряване. AntiAging Longevity Serum пречи това да се случи.

AntiAging Stress Cream, е крем с богата хидратираща основа, моментално неутрализира стреса и помага за изглаждане на бръчките. Стяга кожата, връща еластичността, намалява раздразненията и връща здравословния и свеж тен.

 

Един от най-важните компоненти е растителният екстракт от ориз, който работи в синхрон с растителния антиоксидант Resveratrol, съдържащ се в люспата на червеното грозде.

Друга важна съставка са гликопротеините със защитна функция, които предотвратяват изсушаването на кожата и заличават бръчките, стимулирайки производството на колаген и еластин.

Ключова съставка в крема е патентованият растителен комплекс, съдържащ корени от валериана – естествен релаксиращ кожата компонент, който работи върху дълбоките бръчки, включително тази между веждите и бръчките “пачи крак”. Резултатите са мигновени, а при продължителна употреба – трайни и все по-добри.

Естествен комплекс от гъби, е друга патентована съставка, комбинираща пептиди и биоактивни елементи. Този комплекс стимулира производството на колаген и хиалуронова киселина, предпазвайки и възстановявайки дермата. Крайният ефект е уплътняване и ревитализиране на кожата, както и заличаване на следите от времето.

Хидратираща формула, атакува сухотата – чест симптом на стресираната кожа. Тя включва микс от натриев хиалуронат, глицерин, маслa от жожоба и карите. Хидратира кожата и възстановява влагозадържащия й капацитет.
Онова, което съдържат всички продукти от групата AntiAging, е ексклузивният клетъчен комплекс, който стимулира възстановяването на кожата, доставя влага, енергия и хранителни субстанции за оптималното й функциониране.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s