Make-up Club и неговото основаване

Make-up clubТекст: Роберт Вецов
Фото: Роберт Вецов
Модел: Make-up Studio
Грим: Иво ЖивковНа 12 и 13 Април 2008г. в „Chillout cafe“ Иво Живков организира един Make-up Weekend, имащ за цел да покаже един нов начин на представяне на новите тенденции в грима. Make-up Club е клуб, имащ за цел да събира хора вдъхновени от красивия външен вид, влюбени в козметиката, почитатели на красивия make-up, ценители на новите технологии и изкуството на гримиране.
Първите членове на Мake-up Club имаха удоволствието да видят новите тенденции в грима, представени от Диор, Ив Сен Лоран, Шанел, Ести Лаудер, Клиник, Кларинс и Изадора, имаха взможността да опитат нови тенденции в гримирането, да се докоснат до магическите продукти на Караджа, Три в едно, да видят най-новото в областта на изкуствените мигли, представено от марката Eylure с 60 годишен опит в представянето на изкуствени мигли, създала изкуствени мигли за всички участия на Елизабет Тейлър, включително и във филма „Клеопатра“, имаха възможност да се докоснат до най-новия аромат Либерте на Кашарел. Най-смелите жени опитаха новостите в грима и козметиката по един интересен начин – забавлявайки се.
Заедно с любезното съдействие на „Chillout cafe“, организаторите на събитието бяха създали Make-up Bar. Всеки член на Make-up Club можеше да опита новите тенденции в грима, в приятна обстановка, с чаша коктейл в ръка. Атмосферата беше в стил „Сексът и града“. Атрактивни сервитьори бяха подготвили Маке-up Menu, от което всяка дама би могла да избере своя комплект от гримове.

Снимки от събитието може да разгледате тук!
Реклами

Едно мнение за “Make-up Club и неговото основаване

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s